1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Nov
6

Jongste Jeugd Rubriek

Nieuws afbeelding
Wil je het verslag van jouw wedstrijd ook op de website zien staan? Of heb je een leuk teamuitje gehad? Mail dan foto's en verslagen naar [email protected], dan plaatsen wij je bericht in de "Jongste Jeugd Rubriek"

Verslag HBS E2 - AH&BC JE1
Zaterdag moesten we om 9h45 verzamelen bij HBS in Bloemendaal. Ik herkende het nog meteen van het Toernooi dat we vorig jaar met F1 speelden. 
We begonnen meteen sterk. Cecco keepte maar had weinig te doen omdat wij alleen maar in de aanval waren. pepijn scoorde dacht ik het eerste goal. En daarna bas we spelden de hele tijd op de helfd van HBS en toen scoorde ik toen werd het rust pepijn werdt keeper en in de tweede helfd had HBS een paar kansen en scoorde 1 keer cecco scoorde nog vier goals en bas en kees scoorde ook nog een paar mooie goals zodat we wonnen met 10-1
Groetjes thibaut

#8 The story of... J6E12
Het was weer de eerste wedstrijd na de herfstvakantie. IN de eerste helft was Jeppe de keeper en in de tweede helft ik. Ik heb 3 keer gescoord, Robin ook 3 keer en Diederik 1 keer. We hebben de wedstrijd tegen Hurley E1 gewonnen met 7-5. Flo.