1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Nov
4

Supporter van de Jeugd

Enige tijd geleden is er door een aantal betrokken ouders, leden en vrijwilligers een mooi initiatief gestart genaamd "Supporter van de Jeugd". Naast het creëren van grotere betrokkenheid van ouders en leden is het voornaamste doel van dit initiatief om meer aandacht op de breedte jeugd te vestigen, waardoor de speelvreugde en de kwaliteit van het spel verhoogd worden. Het fonds "Supporter van de Jeugd" ondersteunt hiermee het beleid van het bestuur. Met trainers, specialisten en andere betrokkenen wordt regelmatig gebrainstormd over de exacte invulling van de verschillende initiatieven.

De eerste acties zijn al zichtbaar, hierbij een update van een aantal initatieven:
  • Voor onze trainers zijn er mooie jassen besteld, bedrukt met ons logo én de drie rode kruizen. Zo zijn onze trainers herkenbaar door het hele land, een mooie uitstraling!
  • Voor de A-jeugd worden er bootcamps georganiseerd
  • Voor de Jongste Jeugd komen er trainers van BP College (de hockeyschool van Billy Bakker en Mirco Pruyser) om hun extra skills te leren
  • Door het slimmer omgaan met trainingstijden en veldbezetting en extra geld voor trainers, krijgen ook de tweede teams nu meer training per week
  • Teun Rohof, trainer van de jeugd en speler van Heren 1, gaat met een pilotgroep trainers en coaches aan de slag met positief coachen. Uit iedere categorie doen hier verschillende begeleiders aan mee. Hierover gaan jullie spoedig meer horen!
Vanaf nu worden jullie regelmatig op de hoogte gebracht van alle initiatieven. Goede ideeën zijn natuurlijk altijd welkom! Deze kunnen jullie sturen naar een van de bestuursleden.