1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Okt
1

Fase 2 herinrichting Nwe Kalfjesln

Nieuws afbeelding In de eerste week van oktober start de aannemer met de tweede fase van de herinrichting. Gedurende deze fase wordt het gebied rondom het Wagenerstadion heringericht. Aan de oost- en zuidkant van het stadion worden nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd. Aan de noordkant wordt het parkeerterrein heringericht. Het fietspad ten oosten van het stadion wordt een vrij liggend fietspad.

 

Bereikbaarheid en parkeren

De oplevering van fase 2 staat gepland voor eind 2017. Gedurende de werkzaamheden blijven woningen, verenigingen en andere ondernemingen zoveel mogelijk bereikbaar. Ter plekke worden omleidingsroutes aangegeven met borden. Waar nodig worden op kruispunten verkeersregelaars ingezet.

 

Tijdens de werkzaamheden is er beperkte parkeercapaciteit rondom de verenigingen FC Amsterdamse Bos, tennisclub ABN AMRO en het Wagenerstadion. Op de vrije sportvelden aan de noordkant van het Sportpark is daarom een tijdelijke parkeervoorziening voor circa 200 auto’s ingericht.

 

Contact

Tijdens de werkzaamheden proberen we de hinder zo veel mogelijk te beperken.  Op www.amsterdamsebos.nl/werk-uitvoering vindt u meer informatie over de werkzaamheden (o.a. plattegrond).