1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Mei
16

Documentaire over MA1

Nieuws afbeelding Tot de zomer kun je af en toe een cameraploeg zien rondlopen op de club. Er wordt een jeugddocumentaire gemaakt over MA1, met als invalshoek hun liefde voor de mooie sport en het bereiken van hun dromen. Welke verwachtingen voor de toekomst hebben ze? Hoeveel doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen moet je bezitten om echt ver te komen? Hoe ga je om met tegenslagen als blessures? Kortom, een persoonlijk portret over een meisjesteam in hun laatste jeugdjaar.

Regisseur Natasja van Wijk (moeder van Jona en Pien van der Does): " Over voetbal zijn al vele documentaires gemaakt, over hockey nog nauwelijks. Terwijl hockey de laatste decennia zo’n populaire sport is geworden. Fantastisch dat de meisjes van de MA1, hun ouders, de coaches en het bestuur van AH&BC mij het vertrouwen en de mogelijkheid geven dit getalenteerde team van dichtbij te filmen.”

De film zal eind augustus in de periode van het EK Hockey uitgezonden worden bij BNN. Zodra de uitzenddatum bekend is, zullen we deze uiteraard communiceren via de website.