1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Mei
15

BP Scorings skills

Nieuws afbeelding

Op 31 mei organiseren Billy Bakker en Mirco Pruyser met hun hockeyschool BP College, de eerste BP Scoring Skills training van 2017. Dit keer organiseren zij dit eendaagse evenement op hockeyclub Athena in Amsterdam. 

De BP Scoring Skills training richt zich volledig tot het thema: Scoren! 2,5 uur lang nemen wij alle verschillende soorten scoringstechnieken in uitdagende oefeningen met jou door. Altijd al willen leren hoe je het beste kunt scoren in de kleine cirkel of wanneer je de korte grip het beste kunt toepassen? Dan ben je hier aan het goede adres. 

De training is van 16:00 - 18:30 uur en bestaat uit 2 rondes. Beide heren, Mirco Pruyser en Billy Bakker, zijn aanwezig om iedereen van tips te voorzien. De oefeningen worden zoals jullie van BP College gewend zijn begeleid door onze BP Trainers. Wij hebben hen opgeleid aan de hand van de BP Filosofie.

Heb jij altijd al de mooiste goal van jouw leven willen maken? En ben jij tussen de 9 - 15 jaar? Schrijf je dan snel in! Want grote kans dat er mooie dingen gaan gebeuren ;-)!


Inschrijven kan via: http://bpcollege.nl/trainingen/bp-scorings-skills/