1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg
Ledennieuws Jan
20

EK-kaarten voor AH&BC leden

Nieuws afbeelding
Van 18 t/m 27 augustus 2017 wordt in het nieuwe Wagener Stadion het EK hockey gehouden. De KNHB heeft AH&BC de mogelijkheid gegeven om een verenigingsdag te organiseren. Een mooie kans om de zekerheid te hebben voor kaarten en de mogelijkheid om gezamenlijk dit unieke evenement op onze club te beleven.

Het lijkt ons geweldig om met zo veel mogelijk AH&BC-leden onze Oranje dames en heren aan te moedigen tijdens dit Europees Kampioenschap. Wil jij dit spektakel niet missen en lijkt het je leuk om plaats te nemen in het AH&BC-vak? Koop dan nu kaarten en kijk deze zomer wedstrijden op top niveau met je vrienden van de club!

AH&BC biedt kaarten aan voor zondag 20 augustus en maandag 21 augustus. Voor beide dagen zijn er zowel jeugd- als volwassen kaarten beschikbaar, die te bestellen zijn via de website. Op maandag 21 augustus zijn er al kaarten gereserveerd voor de topjeugd (A1, B1, C1, C2) in combinatie met het trainingskamp in Zwolle.

Op zondag spelen de dames tegenBelgië en op maandag spelen de heren tegenBelgië. Voor €7,50 (jeugd) of €12,50 (volwassenen) heb je de hele dag toegang tot het evenement en kan je ook de andere wedstrijden bijwonen. Bekijk het programma of ga voor meer informatie naar http://rabo-eurohockeychampionships2017.nl

Om te bestellen:
1. Log in met je persoonlijke profiel op ahbc.nl
2. Ga naar ‘Club’ - ‘Evenementen’
3. Bestel kaarten via iDeal