1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
LISA helpdesk
Hoe kom ik aan het emailadres van ..... 

Als je de achternaam weet, dan kun je, wanneer je als lid bent ingelogd, in het linkermenu bij 'zoek' de achternaam invullen en dan krijg je de gevraagde gegevens. Voor elftalcaptains bij de senioren: je kunt ook via overige teams degenen vinden die in dat team zitten, daar de aanvoerder zien en dan via het zoekmenu zijn/haar gegevens vinden.

 

 
Inlog voor AH&BC.nl kwijt 
Het ledennummer is te krijgen via een mail naar l[email protected]. Weet je dit wel, maar niet je wachtwoord, typ dan wat tekens bij het wachtwoord en volg de instructie.
Kijk -voordat je een email naar ons stuurt- goed of je de juiste tekens hebt ingevuld (hoofdletters of kleine letters. Het kan ook zijn dat je een 0(nul) in plaats van een O (de letter) hebt getypt. Ook wordt vaak de I (hoofdletter zoals bij Informatie) en de l (kleine letter l zoals in locatie) en de 1 (het cijfer) in het wachtwoord door elkaar gehaald: let hier svp op. Het wachtwoord kan na het inloggen zelf worden gewijzigd.

Lukt het nog niet, volg dan de instructie en vervolgens wordt naar het e-mailadres dat de club van je heeft, binnen een minuut je wachtwoord toegestuurd. Heeft de club nog geen e-mailadres, stuur dan een mail naar [email protected] met je e-mailadres en je lidnummer. Deze mail moet handmatig worden verwerkt, dus dat duurt langer. Kortom, het is wel heel handig als je, eenmaal ingelogd, meteen je e-mailadres* bij je instellingen in het systeem zet en je ledennummer onthoudt!

 

 
Inloggen ouders en mails naar ouders 
Als ouders lid zijn kunnen ze onder eigen lidnummer inloggen en bij de 'quicklinks'. In het linkermenu het team aanklikken waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het wedstrijdschema van alle teams is overigens in te zien in het submenu onder Senioren en Junioren.
Als er mails die voor jou(w team/categorie) bestemd zijn, naar een ander e-mailadres moeten, dan kun je dit bij je instellingen (Gegevens wijzigen) bij E-mailadres 2 invullen (zie ook hieronder voor meerdere emailadressen).

Bij de instellingen zet je bij Emailadres 1 je eigen mailadres, of het mailadres waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Hier bij voorkeur slechts 1 adres en niet meer dan 2.

Bij Emailadres 2 kan je meerdere e-mailadressen neerzetten met een ; er tussen, dus bijvoorbeeld naam@naamprovider bij Emailadres 1 en naamvader@naamprovider; naammoeder@naamprovider bij Emailadres 2 invullen.

 

 

 

 

 
Inloggen voor trainers/coaches 
Ga onder de button 'Club info' naar 'lid worden', en vul het hele aanmeldingsformulier in (ook bankgegevens), en geef aan dat je ‘niet spelend lid’ bent.
Tenslotte, bij de laatste vraag: "wat zou u binnen de vereniging willen doen?”
vermelden: deze aanmelding alléén voor het verkrijgen van lidnummer en wachtwoord, ik ben: coach/trainer/ manager/teambegeleider van team M/J …..

 
Je profiel: hoe werkt dat? 

Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien, is het wel zo leuk als je wat over je zelf vertelt.

Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij instellingen  op Ja bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar Nee.

Bij de volgende keer inloggen zijn je instellingen aangepast.  

 
Veelgestelde vragen LISA ledenmenu 

Profiel. U ziet hier de gegevens die over u in het menu staan. Zijn uw naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij u dit door te geven aan onze ledenadministrateur Peter Fontijn, [email protected]. E-mailadressen en mobiele nummers kunnen zelf gewijzigd worden bij Instellingen. Bij profiel kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen. Het profiel moet ten minste 10 tekens bevatten (alleen een smiley van 2 of 3 tekens is dus niet voldoende). Zie ook antwoord bij de vraag: Mijn profiel: hoe werkt dat?

Instellingen. Als je het leuk vindt dat andere leden weten hoe je er uit ziet of je wilt wat over je zelf vertellen, dan kun je je profiel openbaar maken voor de ingelogde leden. Dan moet je op Ja klikken en vervolgens op OK bij vraag 1 en 3. Als je 2 op Ja hebt staan, krijg je een email als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet natuurlijk wel je emailadres hebben ingevuld.

Verjaardag openbaar. Dat kan en wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!

Locator: een hele handige optie om in uw profiel uw postcode openbaar te maken wanneer u wilt poolen of hulp nodig heeft bij het teamrijden. Zie toelichting bij Locator als u hierop drukt in het linkermenu.

E-mailadressen: bij meer dan 2 e-mailadressen waar de informatie over dit lid naar verstuurd moet worden, handelt u als volgt. Bij optie 1 doet u het e-mailadres waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Bij optie 2 kunnen meerdere email-adressen worden getypt met een ;  tussen de mailadressen.

Mobiel nummer: bij de jongste jeugd het mobiele nummer van degene die de hockeyzaken voor dit kind "regelt".

HOCKEY Onder dit menu vallen alle relevante zaken, die met hockeyen te maken hebben: trainingsschema, wedstrijdschema's, competitiestanden- en verslagen, routes naar andere clubs.

MEDEDELINGEN Hier staat het clubnieuws, met name bedoeld voor informatie voor de verschillende categorieën. Zowel de site als het systeem is bedoeld om wederzijds te kunnen informeren en sneller te communiceren.

 
Wachtwoord veranderen 
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je met je lidnummer en het door LISA gegeven wachtwoord bent ingelogd. Op je persoonlijke scherm klik je in de linkerkolom bij het menu LISA AHBC op 'Instellingen'. Daar kun je je wachtwoord wijzigen. Zorg er voor dat je ook je e-mailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je bij verkeerd invoeren van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op 'hier' klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het mailadres dat je hebt opgegeven.  
Wijzigingen in je profiel 
Je kunt alleen je e-mailadres(sen), wachtwoord en mobiele nummers wijzigen. Geef correcties in je geboortedatum, wijziging van adres en/of vast telefoonnummer svp door met een mail aan [email protected]