1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png
Sponsors
Amsterdamse Hockey & Business Club  

Het project Amsterdam 2000 heeft binnen de club veel losgemaakt. Naast het vernieuwen van de accommodatie is er een paar jaar geleden ook een businessclub opgericht: de Amsterdamse Hockey & Businessclub.

Inmiddels kent deze club ruim 100 bedrijven die elkaar regelmatig op de hockeyclub of tijdens een evenement elders ontmoeten.

De aflopen jaren zijn verschillende evenementen georganiseerd. Naast de meetings rondom de wedstrijden van de beide eerste teams zijn er diverse uitstapjes gemaakt. Op uitnodiging van WorldCom heeft de businessclub een bezoek gebracht aan Jumping Amsterdam en Sail 2000. Insinger de Beaufort heeft de leden uitgenodigd bij de opening van het nieuwe hoofdkantoor aan de Herengracht, waar tevens de nieuwe kledinglijn werd geïntroduceerd. De 110de verjaardag van de club werd gevierd in de oude raadszaal van Hotel The Grand waar onder anderen burgemeester Job Cohen een vlammende speech hield. Bij Auto Halan heeft topbondsscheidsrechter Peter Elders de aanwezigen laten zien hoe moeilijk het vak scheidsrechteren is, zeker op topniveau. Dommelsch heeft de businessclub ontvangen bij Roeivereniging De Hoop waar het contract tussen Interbrew en Hockeyclub Amsterdam is ondertekend.

Het unieke clubhuis van Amsterdam is een veelzijdige locatie voor evenementen van leden en van sponsors.
 
Wilt u meer informatie over de Amsterdamse Hockey & Businessclub? Het correspondentie-adres is: Amsterdamse Hockey & Business Club, Postbus 7843, 1008 AA Amsterdam, telefoon 020-4266151, of stuur een e-mail naar Alexia Sifneos, [email protected].
 
Organisatie Amsterdamse Business Club 
Sponsorsecretariaat
Alexia Sifneos
 
Contactgegevens:
Postbus 7843, 1008 AA Amsterdam
telefoonnummer: 020 4266153

e-mailadres: [email protected]
 
Bezoekadres:
Nieuwe Kalfjeslaan 19
1182 AA Amstelveen

 

 
Recruitment 

Heeft u een vacature? En wilt u deze op onze website plaatsen?

Neem contact op met Bonnie Groenemeijer, [email protected]