1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png


Jeugd algemeen
Mei
20

26 & 27 mei geen jeugdtrainingen

Op donderdag 26 mei is het Hemelvaartsdag en zijn er geen trainingen voor de jeugd. Ook op vrijdag 27 mei zal er niet getraind worden.  Wil jij toch graag komen hockeyen? Dat kan met BP College op AH&BC. Donderdagochtend 26 mei is een Scoring Skills Clinic van 11:00 tot 12:30. Inschrijven kan via deze link. 

...

Dames 1
Mei
18

Tigges over de play-offs

Amsterdam-coach Robert Tigges pleitte op het terras van Stichtsche nog maar eens voor een videoscheidsrechter volgend seizoen in de halve finale van de play-offs. Hij zei ook dat hij het jammer vond dat de drie halve finale wedstrijden in een kort tijdbestek van vier dagen moesten worden afgewerkt. Maar bovenal was de ambitieuze coach lovend over zijn eigen troepen. Tigges roemde vooral de ...

Nieuws
Mei
17

Bitjes happen op familietoernooi

Is jouw lach je lief?  Bescherm hem dan goed met een SPTL op maat gemaakte gebitbeschermer! Gelijk na de zomervakantie een passende gebitsbeschermer, meld je aan. 
Aanmelden kan via deze link (je ontvangt een bevestiging van de aanmelding). 
Op de hapdag: > melden bij de administratie tafel > kleur kiezen en afrekenen > afdruk nemen > beschermer o...

Nieuws
Mei
17

Welkom Evert!

Het bestuur is blij te kunnen melden dat Evert Tulen sinds deze maand is begonnen op het kantoor van AH&BC als de nieuwe Sport- en Accommodatiebeheerder.
Even voorstellen…
Mijn naam is Evert Tulen, 31 jaar en woon sinds een jaar in Hillegom samen met mijn vriendin en zoontjes van 4 en 1. Ik hockey zelf nog met vrienden bij de Kikkers waar ik in de omgeving ook ben opgegroeid.

Nieuws
Mei
10

Doe mee als Manager AH&BC!

Wij zijn op zoek naar een financieel manager voor AH&BC. Heb je ervaring met financiën en lijkt het je leuk om bij de mooiste club van Nederland te werken?  Solliciteer dan nu op deze functie.

Misschien ken je iemand in je omgeving aarzel dan niet om de vacature door te sturen.

Interesse? Bekijk dan de vacature en mail [email protected] v...

Nieuws
Mei
6

Aangepast trainingsschema

In verband met de vervanging van het Validata veld en uiteindelijk ook het Wagener Stadion is er een aangepast trainingsschema. 
Voor sommige wedstrijden zal er uitgeweken moeten worden naar het oude complex van hockey club Xenios. Dit geldt voor zowel jeugd als senioren. Teams die daar spelen zullen vanuit het wedstrijdsecretariaat een bericht krijgen. Adres Ringvaartdijk 21.

Jeugd algemeen
Feb
13

Word lid van AH&BC

Jeugdleden kunnen vanaf 1 maart tot 1 juni worden ingeschreven op www.ahbc.nl > de club > lidmaatschap > inschrijfformulier.
Inschrijven
Het inschrijfformulier kan worden ingevuld vanaf 1 maart. Als de inschrijving niet lukt omdat de lijn overbelast is, of als u vragen/problemen heeft m.b.t. de inschrijving, wilt u dan a.u.b. niet naar de club bellen maar een mail...

 
Dames 1
Mei
20

Gabrielle Mosch naar Dames 1

Veld én zaal International Gabrielle Mosch zal na de zomer aansluiten bij AH&BC Dames 1. De 22-jarige verdedigster komt over van Kampong Dames 1. De afgelopen zeven seizoen kwam zij uit voor de club uit Utrecht, maar is nu klaar voor een nieuwe stap in haar hockeycarrière.
 
Coach Robert Tigges is blij met haar komst: "Ik ben enorm blij met de komst van Gabrielle,...

Dames 1
Mei
16

D1: bloedstollende halve finale

Een juweel van een wedstrijd. Dat was de beslissende confrontatie tussen de twee topclubs SCHC en Amsterdam in Bilthoven. Het ongekend heerlijke drieluik tussen de nummers twee en drie van de reguliere competitie kreeg na 210 minuten hockeyen de ontknoping die het verdiende: een bloedstollende shoot-outserie.

Zondagmiddag om 14.45 uur was SCHC-Amsterdam al een wedstrijd met duizend ...

Ledennieuws
Jan
28

130 jaar All-In Lustrumprogramma

AH&BC viert dit jaar haar 130-jarig bestaan, het 26e lustrum van onze mooi club!
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan diverse Lustrumactiviteiten voor al onze leden. Alles wordt in het werk gesteld om er een onvergetelijk Lustrumjaar van te maken, All-In!
Noteer onderstaande data in de agenda als lustrumactiviteiten en blijf de nieuwsbrieven, website en social media vol...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1