1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Ledennieuws
Apr
12

Neem alles mee na training

De laatste tijd zijn er steeds meer (hockey)spullen die achterblijven op en rond de hockeyvelden. Deze spullen worden verzamelt door de vrijwilligers die alle velden nalopen om alles netjes te maken voor de volgende dag. Dit is niet de bedoeling! Graag willen we er jullie op wijzen, dat je keurig alle spullen meeneemt die je gebruikt vanuit de club of meegenomen hebt vanuit huis. Natuurlijk gebeu...

Sponsoring
Apr
8

Elke ochtend fit met Equal Yoga

Ben je geen ochtendmens en heb je moeite om je werkdag te beginnen, dan zijn de 15 minuten live sessies van Equal Yoga een oplossing voor jou. Doordeweeks om 8 uur `s ochtends en in het weekend om 10 uur in de ochtend is Equal Yoga live op Instagram om jou en je collega`s ontspannen aan de dag te laten beginnen. Verder is het mogelijk om via de website van Equal Yoga mee te doen aan verschill...

Senioren
Apr
6

Instuiftrainingen voor senioren 27+

Voor de senioren van 27+ blijven we "Instuif Fit Hockey" trainingen geven. Hockey in 4-tallen is nou niet echt waarom we zijn gaan hockeyen... Maar kan binnen de maatregelen toch een uitkomst zijn, zeker als je het combineert met wat krachttraining. 
Elke zondag worden er twee sessies gehouden. De eerste sessie om 11 uur en de tweede sessie begint om 12:15. Beide sessi...

Jeugd algemeen
Apr
6

Speelschema voor jeugdteams

Komende weken spelen jeugdteams oefenwedstrijden op Amsterdam. Er wordt gespeeld in de samenstelling van de reguliere veldteams. Ieder AH&BC team speelt tegen een team van ongeveer hetzelfde niveau.
Regels: - De gebruikelijke spelregels zijn van toepassing.  - De wedstrijden duren 4 x 17,5 minuten, drieluiken duren per wedstrijd 2 x 17,5 of 15 minuten. In een drieluik speel h...

Nieuws
Apr
4

D1 voor koppositie & H1 tegen HGC

De komende tijd spelen D1 en H1 hun wedstrijden op donderdagen, vrijdagen en zondagen. Log in op Eyecons.com en kijk via de livestreams mee. Het speelschema is als volgt:


Donderdag 15 april  20:30 Amsterdam D1 - Den Bosch D1 (bekijk via livestream)
Vrijdag 16 april 20:30 Amsterdam H1 - HGC H1 (bekijk via livestream)
Zondag 18 april  ...

Jeugd algemeen
Maa
1

Inschrijvingen jeugd is open

Nieuwe jeugdleden kunnen vanaf vandaag 1 maart tot 1 juni 2021 worden ingeschreven op www.ahbc.nl > de club > lidmaatschap. 
Als de inschrijving niet lukt omdat de lijn overbelast is, of als u vragen/problemen heeft m.b.t. de inschrijving wilt u dan a.u.b. niet naar de club bellen, maar een mail sturen naar [email protected]?
Kinderen die in aa...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Dames 1
Apr
12

D1 wint in slotfase van SCHC

Via hockey.nl:
Vier minuten voor tijd stond SCHC nog met 2-1 voor tegen Amsterdam, dankzij twee doelpunten van Kyra Fortuin. Maar in de slotfase gaf Stichtsche twee doelpunten weg en liet het de overwinning glippen (2-3). Voor de achtste keer op rij slaagde SCHC er niet in een topwedstrijd tegen Amsterdam of Den Bosch te winnen.
‘Dit doet pijn’, vertelde Kyra Fortuin na afloop...

Heren 1
Apr
12

H1 en Pinoké scoren beiden niet

Dit keer eindigde de burenruzie met Amsterdam in een doelpuntloos gelijkspel. Desondanks liepen de Steekneuzen een punt in op nummer vier HGC. Dat verschil is nu nog maar een punt. Overigens staat Pinoké in punten gelijk met Den Bosch, dat op een zesde plaats staat. Amsterdam is na deze wedstrijd officieel de top vier uit het oog verloren.
Samenvatting Pinoké - Amsterdam:...

Nieuws
Apr
9

Loop een ommetje tegen clubgenoten

Vind je het ook lastig om dagelijks te blijven bewegen? Een mogelijke oplossing is de steeds bekendere app "Ommetje", opgezet door de hersenstichting om mensen te motiveren in beweging te blijven. 
Maak dagelijks een wandeling van minimaal 20 minuten en spaar punten. Daag je vrienden, familie of de clubgenoten uit om mee te doen in het AH&BC wandelteam en blijf bovenaan d...

Jeugd ABC
Apr
8

Pilot Landelijke A-jeugd

Op zondag 25 april organiseert de KNHB een test toernooi op AH&BC en Pinoké voor de Landelijke A-jeugd. Alle teams moeten op voorhand getest worden en het complex zal afgesloten zijn voor anderen hockeyers en toeschouwers. 
Hoe het er verder uit ziet wordt later bekend gemaakt....

Dames 1
Apr
7

Update over Eva de Goede

Via hockey.nl: "De Goede wacht operatie en houdt rekening met drie maanden herstel"
Eva de Goede moet onder het mes nadat zij zondag zo ongelukkig ten val kwam op de EHL. De aanvoerder van Amsterdam viel over de keeper van tegenstander Club an der Alster en brak daarbij haar pols. Ze houdt rekening met een herstel van drie maanden. In dat geval mist De Goede zowel de play-offs als ...

Arbitrage
Maa
22

Haal je kaart nog dit seizoen

Op woensdag 13 april is de laatste mogelijkheid van het seizoen om je scheidsrechterskaart te halen. Wil je online examen doen? Stuur dan een mail naar [email protected], zodat je alle nodige informatie krijgt. 
Het programma is als volgt: 19:30-20:15 - theorie via livestream van Binnert  20:15-21:00 - digitaal examen via link naar de toets Alle je...

Jeugd algemeen
Maa
1

Plan je meivakantie met SportWays

Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeysokken aan? En een nieuwe grip om je stick gedaan? Dan ben jij klaar om de laatste maanden lekker te hockeyen! Wil jij óók in de meivakantie blijven hockeyen? Schrijf je dan snel in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club!
Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartenlust hockeyen. Samen met de enthousiaste hockeytrainers van SportWays ga j...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1