1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png


Nieuws
Jun
27

JA1 pakt landstitel

Amsterdam JA1 heeft in een bij vlagen tumultueuze finale tegen Oranje-Rood de landstitel veroverd. De ploeg van coach Teun Rohof en Casper Horn was met 2-1 te sterk voor de Eindhovenaren, die in de zinderende slotfase nog een shootout-serie uit het vuur leken te slepen. Zover kwam het niet, mede dankzij een hoofdrol voor Amsterdam-keeper Willem Boon.
De finale tussen Amsterdam en Oran...

Jeugd algemeen
Jun
12

Indeling jeugdteams 22-23 bekend

De teamindelingen zijn bekend en kunnen jullie vinden op de site. Je logt in met je gegevens en gaat naar Club - documenten - jeugdopleiding. De indeling is met zorg samengesteld door de technische staf met input van coaches, trainers, enquete en categorieleiding. Mocht je vragen hebben over de indeling dan verzoeken wij dit per mail te doen. De coördinatoren zullen hiervoor hun telefoon niet ...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Jun
30

Aankondiging ALV

 
Op woensdag 13 juli om 10.00 zal een algemene ledenvergadering gehouden worden met als onderwerp het nemen van een besluit tot wijziging van de statuten van de vereniging. Deze vergadering wordt gehouden in de Bestuurskamer van AH&BC. Dit onderwerp is als agendapunt 7 ook behandeld in de op dinsdag 28 juni gehouden vergadering.
Voor het geldig nemen van een besluit tot...

Ledennieuws
Jan
28

130 jaar All-In Lustrumprogramma

AH&BC viert dit jaar haar 130-jarig bestaan, het 26e lustrum van onze mooi club!
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan diverse Lustrumactiviteiten voor al onze leden. Alles wordt in het werk gesteld om er een onvergetelijk Lustrumjaar van te maken, All-In!
Noteer onderstaande data in de agenda als lustrumactiviteiten en blijf de nieuwsbrieven, website en social media vol...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1