1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Ledennieuws
Aug
3

Regelwijziging groene kaart

De KNHB heeft het Spelreglement voor seizoen 2020-2021 gepubliceerd. De belangrijkste wijziging is dat wanneer een teambegeleider een groene kaart ontvangt, hij of zij gedurende 2 minuten niet mag coachen en de teambank moet verlaten. Ook speelt het bestrafte team 2 minuten lang met 1 speler minder. 
Wil je je goed voorbereiden en alle regels nog een keer doorlezen? Je vind het Spe...

Ledennieuws
Jul
6

Bitjes happen na de zomer

Op zaterdag 29 augustus en zondag 13 september 2020 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen actie tarief.

SPTL is op 29 augustus aanwezig van 09:00-15:00 en op 13 september van 10:00-15:00 uur op de club.
I.v.m. Covid 19 is hun werkwijze aangepast en volgen zij de richtlijnen van het RIVM / ANT / KNMT
Op de hapd...

Jeugd algemeen
Jul
2

29 augustus Bosuitwisseling

Op zaterdag 29 augustus vindt de traditionele Bosuitwisseling met Hurley en Pinoké plaats. Een mooi moment om voor het eerst in lange tijd weer een wedstrijd tegen een andere club te spelen. Meteen ook een mooie generale repetitie voordat de competitie (voor de meeste teams) start op 5 september.
Meer informatie volgt later in de zomer. ...

SpeelBal
Jun
6

Schrijf je kind in voor SpeelBal

Na de zomer gaan er weer SpeelBal lessen beginnen. Geef je kind op! 
Klik hier voor alle informatie over SpeelBal en de link naar het inschrijfformulier.
Wat is SpeelBal? SpeelBal is een uniek sportprogramma voor jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar oud. Het introduceert de kinderen in de wereld van de sport, waar ze onder begeleiding van gespecialiseerde t...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Nieuws
Aug
5

Adverteren in AH&BC magazine

Waarschijnlijk wisten jullie al dat in het begin van het nieuwe seizoen er een nieuw AH&BC Magazine in de brievenbus verschijnt. Achter de schermen zijn we hard bezig met allerlei handige informatie, leuke verhalen en interessante interviews. We doen dit samen met ZPRESS Media Group, een professionele partij die al jaren mediapartner van o.a. Ajax is. 
Wil jij met je bedrijf de...

Ledennieuws
Aug
3

Trainers en keepers gezocht!

Diverse teams zijn voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe spelers, keepers en trainers. In dit bericht zullen we de oproepen plaatsen. Is jouw team ook op zoek? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 
>>> Keepers en trainers gezocht voor verschillende teams. 
❌❌❌ Amsterdam Heren 16 zoekt keeper ❌❌❌


❌❌❌ Amsterdam Heren 2 ...

Senioren
Jul
13

Een leven lang hockey

We willen natuurlijk niks liever dan ons hele leven hockeyen. En dat kan ook! Ben je 60+ jaar oud? Bekijk dan onderstaande video en kijk of N.H.C. "De Zestigplussers" iets voor jou is. 
Nog meer hockeyen? Bij AH&BC Veteranen L zijn ze ook nog op zoek naar enthousiaste mannen die het team willen versterken. Stuur een mailtje naar [email protected] en blijf lekker hockeyen! ...

Ledennieuws
Jul
1

AH&BC 1 juli tm 23 augustus dicht

Vanaf woensdag 1 juli zijn het clubhuis en het complex van AH&BC gesloten vanwege SportWays en de protocollen die hierbij horen. 
Vanaf 23 augustus is het complex weer geopend. 
We wensen iedereen een hele fijn zomer toe! 


...

Ledennieuws
Jun
29

20-21 Trainingsschema (ovb)

In de bijlage is het trainingsschema van komend seizoen 2020-2021 te vinden. Dit is nog onder voorbehoud en het trainingsschema van de senioren wordt later bekend gemaakt.  ...