1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Senioren
Jul
30

Vacaturebank voor Senioren

Sinds vorige week is er de vacaturebank gestart om nieuwe leden aan te trekken voor seniorenteams. Seniorenteams die veldspelers, keepers of trainers zoeken kunnen een leuke en aantrekkelijke vacature door de bijlage in te vullen en deze doorsturen naar [email protected] 
Daarna worden deze vacatures op de "vacaturebank senioren" geplaatst en kunnen potentiële leden contac...

Dames 1
Jul
26

Felice Albers al 10 interland goals

Zo trots op onze Felice! 
Van Hockey.nl:
Na twaalf interlands staan er al tien doelpunten achter de naam van Oranje-aanvaller Felice Albers. In de laatste 58 jaar had geen enkele speelster zo weinig wedstrijden nodig voor haar eerste tien goals in het Nederlands elftal.
We moeten heel ver terug in de tijd om internationals te ontdekken die nóg sneller tien keer scoorden vo...

Ledennieuws
Jul
17

Dromen, durven, doen

Net als onze nieuwe hoofdsponsor Elfi Vastgoed (https://elfi.nl/over-elfi/) voor Dames 1 geloven wij in dromen, durven, doen. Met lef en ambitie kun je grootse dingen neerzetten. Met ambitie kom je er wel. De Olympische Spelen is het hoogste doel wat je als sporter kunt halen. 
We zijn dan ook heel trots dat dat Lauren Stam met nog zes andere speelsters uit onze Dames 1, Freeke Moe...

Ledennieuws
Jul
4

Welke AH&BC tradities ken jij?

Van de Bosuitwisseling tot de derde helft zondag. Van een broodje kroket op zaterdag tot de kampioenenparade aan het einde van het seizoen... Hockeyclub Amsterdam heeft vele tradities. De redactie van het AH&BConnected magazine is enorm benieuwd naar welke tradities jullie kennen, belangrijk vinden en de bijzonderste ervaringen mee hebben. Of gewoon het leukst en gezelligst vinden.
...

Ledennieuws
Jun
29

Complex en kantoor in de zomer

De zomervakantie is om de hoek en dat betekent dat SportWays het zal overnemen voor de zomer. Om die redenen zijn het complex en clubhuis van zaterdag 3 juli t/m zondag 22 augustus gesloten voor leden. 
Het hockeykantoor is van maandag 12 juli t/m vrijdag 13 augustus dicht....

Nieuws
Jun
24

Meer betrokken raken bij AH&BC?

Samen maken we Amsterdam. Door leden, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen die zich inzetten op allerlei vlakken. Dat is niet alleen heel fijn voor de club, maar ook nog eens hartstikke gezellig en leuk voor jezelf! 
Vind je het leuk om meer betrokken te zijn? Denk er dan eens over na om onderdeel te worden van een commissie. Met meer dan 20 commissies zit er vast wel iets v...

Materialen
Jun
23

Gevonden voorwerpen nieuws

Sinds afgelopen dinsdag zijn alle gevonden voorwerpen  die nog op de club liggen geïdentificeerd. Ze staan op de website onder het kopje contact > gevonden voorwerpen. Meer dan 30 jassen, truien en andere hockeyspullen liggen nog op de club. Neem een kijkje en vind je gevonden voorwerpen terug.
Ga hier naar de gevonden voorwerpen pagina. ...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Jul
27

Heren 20 zoekt 6 à 7 man

Ons team Heren 20 heeft nu elf spelers. en allemaal vinden we dat te weinig om de competitie te spelen. De captain en de spelers (allen begin 30) doen met deze oproep een laatste poging om hun team aan te vullen met een man of 6, 7.  Ze spelen niet hoog maar ook niet echt laag. Als het niet lukt, dan.....
Is er een groepje mannen dat kennis wil maken met het team? Het zou zo mooi...

Clinics
Jul
9

Pre season clinic Dames 1

Voorbereid het nieuwe seizoen starten én altijd al een keer training willen hebben van de toppers van Amsterdam Dames 1? Dit is je kans! 
Na twee geslaagde clinics in het seizoen 2020-2021 gaat de jaarlijkse pre season clinic door op zaterdag 28 augustus. Deze clinic is voor CDEF-jeugd van alle clubs in Nederland. Het belooft een leerzaam spektakel te worden!
De c...

Ledennieuws
Jul
9

Bitjes happen op AH&BC

Op zondag 12 september 2021 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen actie tarief.
 
 
SPTL is aanwezig van 10:00-15:00 uur op de club en aanmelden is verplicht.
 
I.v.m. Covid-19 is onze werkwijze aangepast en volgen wij de richtlijnen van het RIVM / ANT / KNMT
  <...

Duurzaam
Jul
8

Het groene dak van AH&BC

Tussen de velden op ons complex ligt het clubhuis. Een best hoog gebouw met allemaal kleedkamers, grote ruimte, kleine ruimtes en de kantoren. De meeste van jullie zijn er waarschijnlijk wel eens geweest. Maar het gaat verder dan dat... 
Op het dak van dat clubhuis ligt namelijk tussen de zonnepanelen en prachtig groen dak. De voordelen: betere luchtkwaliteit, het is koeler in de k...

Senioren
Jul
7

AH&BC Aftraptoernooi senioren

Op zondag 29 augustus gaan we het seizoen aftrappen met een AH&BC toernooi inclusief drinks, bytes & tunes.
 
Alle senioren AH&BC teams zijn welkom. Lekker een paar onderlinge wedstrijdjes spelen, kennis maken met nieuwe teamgenoten of teams, zomerstory’s delen, tactieken voor komend jaar bespreken en diverse opstellingen uitproberen…… een mooi begin van een ni...

Jeugd DEF
Jul
5

Urban Hockey toernooitje

Sinds april hebben zo’n 300 kinderen uit de Amsterdamse stadswijken fanatiek en leuk meegedaan met de Urban Hockey Experience. Op pleintjes in de buurt, bij de Amsterdam Dynamics en zelfs op Hockeyclub Hurley zijn er leuke activiteiten geweest, van wedstrijdjes tot het leren van nieuwe tricks!  
 
Gelukkig komt er nog meer aan! Op vrijdag 20 augustus zijn er in he...

Jeugd algemeen
Jul
1

Trainingsschema jeugd bekend

Vanaf 30 augustus gaat het trainingsschema uit de bijlage in voor alle jeugdteams. Het trainingsschema voor de senioren wordt later bekend gemaakt.  ...

Ledennieuws
Jul
1

Feestelijke opening seizoen 2021-22

Op zaterdag 4 september zullen we op AH&BC uitpakken met een gezellig openingsfeest. We zoeken nog enthousiastelingen die ons kunnen helpen met de versiering van het plein. Ook zoeken we nog fotografen. We willen een mooie photobooth maken waar ieder team een professionele teamfoto kan laten maken. 
Het plan cq draaiboek voor 4 september ligt inmiddels klaar, iemand die deze da...

Senioren
Jun
24

Zomerhockey senioren - update

Net zoals vorige zomer kan er in juli en het 1e deel van augustus worden doorgetraind op maandag, dinsdag of woensdag in de avond. Om 19.15, 20.15 en 21.15 zijn er tijdblokken. 
In de bijlage het trainingsschema van de seniorenteams die zich al opgegeven hebben voor het zomerhockey. 
In prinicipe kunnen er 3 teams per tijdsblok trainen en zoals jullie zien is er nog...

Sponsoring
Jun
1

Exclusieve ledenkorting bij Tulp

Op zoek naar een nieuwe keuken? Of er al een tijdje over aan het dromen? Dit is je kans! 
Dit seizoen spelen onze heren in de Tulp Hoofdklasse en daarmee is Tulp Keukens ook sponsor van onze club. Dat is voor jou als lid extra mooi. Jij kan namelijk gebruik maken van een mooie actie, waarmee je ook nog eens Amsterdam steunt. 
Je ontvangt 10% korting, bovenop alle lo...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1