1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Nieuws
Nov
27

De Heinekenhelft: nieuwe spellen

Heb je de campagne van Heineken al gezien?
Net als Heineken: missen we de boxen en de groepsknuffels na een doelpunt en het handjes schudden voor de wedstrijd.  Er is misschien geen hockey en derde helft op de club, maar waarom zou je thuis geen derde helft doen? Online? De Heinekenhelft. Borrelen, spelletjes, gezelligheid en dat is natuurlijk ook teambuild...

Nieuws
Nov
27

Ontmoet Mirella: nieuw lid S&R

Hockey is leuk! En dat moet ook zo blijven. Sportiviteit en respect is belangrijk, daarom is de S&R commissie het leven in geroepen. We introduceren Mirelle Feeke, nieuw lid van de S&R commissie. Welkom!
Mirella Feeke: "In mijn studententijd werd ik lid bij AH&BC. Toen hadden we nog het oude clubhuis. We hebben daar heel wat mooie TD’s georganiseerd toen ik in de derde he...

Senioren
Nov
26

Stapje voor stapje...

...Kunnen naast de junioren ook de 18+ ers weer voorzichtig het (trainings)veld op. Het is nog even behelpen met 4 spelers per kwart veld, maar we mogen weer wennen aan het kunstgras, opsnuiven van de buitenlucht en bijkletsen met teamgenoten.
Afgelopen week zijn de eerste teams weer opgestart en we zullen dit jaar doorgaan tot aan de kerstvakantie. Met 4 spelers op een kwart veld is...

Jeugd algemeen
Nov
25

Nieuw trainingsschema jeugd

Kijk de bijlage voor het nieuwe trainingsschema voor de jeugd. Het schema gaat in op 30 november. Dit schema loopt tot de voorjaarsvakantie.
In de kerst vakantie, 20 december tot en met 3 januari, is er geen training! 


...

Nieuws
Nov
24

Nieuwkomers en verlaters Tuchtcie

De tuchtcommissie... wat is dat dan? Ondanks wat de naam doet vermoeden, is lid zijn van de tuchtcommissie heel leuk. Deze commissie roept elke jeugdige speler of speelster (of soms zelfs een coach!) op die tijdens een wedstrijd een gele verbale of rode kaart heeft gekregen. Ook kinderen die niet zijn komen opdagen op het scheidsrechtersexamen moeten komen. 
Wist je dat de Tuchtcie...

Nieuws
Nov
24

Kom stage lopen bij AH&BC!

We zijn vanaf januari 2021 op zoek naar een nieuwe stagiair die fulltime komt helpen bij de interne en externe communicatie van AH&BC. 
Ben jij bezig met een studie communicatie, marketing of design en geïnteresseerd in een sportief werkveld? Dan is dit wat voor jou! Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het bedenken, maken en analyseren van campagnes en social media p...

Corona
Nov
17

Update corona maatregelen

Afgelopen week is aangekondigd dat de tijdelijke lockdown iets versoepelt wordt. Dit betekent dat er bij de senioren weer door 4 spelers per kwart getraind mag worden. Via [email protected] kan je aanvragen wanneer je kan trainen. Zorg dat je altijd 1.5 m afstand houdt op en buiten het veld. In de bijlage vind je het corona protocol. 


Het clubhuis is boven nog steeds ge...

Clubinfo
Nov
14

Renovatie fietspaden in het Bos

Vanaf 17 november 2020  zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de fietspaden in het Amsterdamse Bos. In de laatste fase van de renovatie zal er aan het 'tennislaantje' gewerkt worden. Hierdoor zal je wellicht wat hinder ondervinden op weg van en naar de club, die gewoon bereikbaar blijft. 
De asfaltpaden worden verwijderd en verbreed, zodat er meer ruimte is voor fietsers en...

Nieuws
Nov
13

Online 2e hands kledingmarkt

Door de hernieuwde Corona maatregelen kon de derde tweedehands clubkleding markt, die de duurzaamheidscommissie eind oktober gepland had, niet doorgaan. Super jammer, want we hebben nog allemaal lekkere tweedehands trainingspakken uit de AdidasT16 collectie, die juist nu, nu het weer kouder wordt, goed van pas kunnen komen. 
Het betreft met name vesten met capuchons en broeken in...

Ledennieuws
Nov
5

Scenario's hervatten veldcompetitie

Na de persconferentie van dinsdag 3 november heeft de KNHB besloten de zaalhockeycompetities en midwintercompetities te annuleren. Zij laat weten dat dit is omdat er te weinig speelweekend over zijn om deze competities volwaardig aan te bieden. Ook met het oog op de in te halen veldwedstrijden. 
Voor de hele sport gelden per 4 november de volgende aanvullende maatregelen: Tot en m...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Sponsoring
Nov
24

Proefles bij Mom in Balance

Goed nieuws als je een vrouw of (aanstaande) moeder bent. Mom in Balance blijft nog 2 jaar sponsor bij AH&BC en dat vieren we met een gratis proefles voor jou! 
De missie van Mom in Balance is om met een netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit, is het makkelijker om...

Nieuws
Nov
23

Kom digitaal kerstborrelen...

Ben of word je vrijwilliger? Doe dan op woensdag 9 december om 20.00 uur mee met de digitale kersborrel en leuke activiteit! Het duurt ongeveer een uur en wie mee doet krijgt een lekkere verrassing om de borrel te doen slagen. 
Meld je hier aan! ...

In de Media
Nov
23

Win Sporter van Amsterdam

Dit jaar heeft iedere Amsterdammer op maandag 14 december de unieke kans om mee te dingen naar de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Coach of Talent van Amsterdam. Ook als je geen Amsterdammer bent kan je gewoon meedoen. Tijdens het online Sportgala van Amsterdam wordt de Amsterdamse SportQuiz gespeeld. Alle Amsterdammers kunnen hieraan meedoen en eeuwige sp...

Jeugd DEF
Nov
18

BP Midwinter Clinic op 21 dec

Volgende maand is het zover. De eerste BP Midwinter Clinic op Amsterdam. Thijs van Dam, speler van Rotterdam H! en het Nederlands elftal is er de hele clinic bij. Hij zal jullie voorzien van de beste tips om goed de tweede seizoenshelft in te gaan. Er zal van 10:00 tot 11:30 anderhalf uur lang kei hard getraind worden.
Meld je dus snel aan voor de clinic op maandag 21 december via de ...

Nieuws
Nov
2

Heerlijke stamppot bij Lots To Go

Onze pachter Lots nu bij je thuis! Hun huisgemaakte stamppotten kan je vanaf vandaag bestellen, ophalen op de club en daarna lekker thuis opeten. Check de menukaart hieronder wat je deze week kan bestellen. Zo kan je in deze tijden toch nog een beetje het clubgevoel hebben. 
Heb je een keuze gemaakt?  Stuur dan via Whatsapp 06-19166274 je naam, het gerecht, je dieetwensen en ...