1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png


Nieuws
Aug
9

ABN AMRO Hockey Weekend

Van 24 t/m 28 augustus vindt het ABN AMRO Hockey Weekend weer plaats, de aftrap van het hockeyseizoen! Deze traditionele start van het seizoen kent zijn 14e editie. Wederom zullen zowel de dames als heren Hoofdklasse teams strijden om de felbegeerde ABN AMRO Trofee.
Dames 1 Op AMVJ zullen op woensdag 24 augustus de damesteams van Amsterdam, Pinoké en Bloemendaal starten. Pinok&e...

Heren 1
Jul
29

Siem Schoenaker kiest voor H1

Verdediger Siem Schoenaker maakt de overstap van buurclub Hurley naar Amsterdam Heren 1. Hij laat weten: "Ik ben erg trots om voor deze mooie club uit te mogen komen. Mooi om aan te mogen sluiten bij deze ambitieuze groep en te werken aan iets moois”.


De 24-jarige Junior Investment Consultant heeft een pittig seizoen achter de rug. Net hersteld van een fikse kruisband blessu...

Heren 1
Jul
19

Boris Burkhardt naar AH&BC Heren 1

Amsterdam Heren 1 versterkt zich met de komst van zaal International Boris Burkhardt. Hij komt over van promovendus HDM (Den Haag) en bekroonde zichzelf afgelopen seizoen bijna als topscorer van de Promotie Klasse. Met totaal 26 doelpunten in de reguliere competitie en 3 in de play-offs werd hij tweede op deze ranglijst. In de zaalcompetitie werd Boris met 29 doelpunten gedeeld topscorer.
...

Ledennieuws
Jul
7

René Clumpkens in Bestuur AH&BC

Tijdens de ALV van 28 juni jl. is René Clumpkens benoemd tot Bestuurslid Algemene Zaken van AH&BC. Vanaf aankomende november zal hij de positie van Lea Ward overnemen als Secretaris. 

René is al jaren betrokken bij Amsterdam, zijn kinderen hockeyen inmiddels in HJ1, zelf is hij lid van de Arbitrage Commissie en ook bondsscheidsrechter. <...

Jeugd algemeen
Jul
6

Voorlopig trainingsschema

 
Het voorlopige trainingsschema is bekend.
Het kan zijn dat er wijzigingen in dagen en tijden volgen, al proberen we dat zoveel mogelijk te vermijden.
Dit trainingsschema gaat in op maandag 29 augustus.
...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Jul
6

Een nieuw seizoen met een nieuw bit

Tijdens de Bosuitwisseling op 3 september is SPTL bij ons aanwezig voor op maat gemaakte bitjes. 
Meld je nu alvast aan via deze link om jouw afspraak in te plannen. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding. Op de hapdag: > melden bij de administratie tafel > kleur kiezen en afrekenen > afdruk nemen > bitje ontvang je thuis.
...

Ledennieuws
Jan
28

130 jaar All-In Lustrumprogramma

AH&BC viert dit jaar haar 130-jarig bestaan, het 26e lustrum van onze mooi club!
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan diverse Lustrumactiviteiten voor al onze leden. Alles wordt in het werk gesteld om er een onvergetelijk Lustrumjaar van te maken, All-In!
Noteer onderstaande data in de agenda als lustrumactiviteiten en blijf de nieuwsbrieven, website en social media vol...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1