1-.jpg 2-.jpg 3-.jpg 4-.jpg 5-.jpg 6-.jpg 7-.jpg 8-.jpg


Ledennieuws
Jan
24

Proost mee op 128 jaar AH&BC

Alle leden, ouders en betrokkenen zijn van harte uitgenodigd om dinsdag 28 januari de 128ste verjaardag van AH&BC te komen vieren! Vanaf 18.00 in de glazen zaal. We gaan proosten zoals de dames op deze foto dat in de vorige eeuw ook deden. Daar wil je bij zijn! 
...

Ledennieuws
Jan
22

Heren 2 en Heren 3 naar DK

Twee heren teams gaan Amsterdam vertegenwoordigen tijdens de District Kampioenschappen voor de reserve hoofdklasse in de zaal. Zij strijden op 2 februari in de sporthallen Zuid om een plek op het NK en iedereen is uitgenodigd om te komen aanmoedigen!
Voor de vijfde keer op rij heeft het vriendenteam van H2 zich geplaatst voor het DK. Evenals in 2017 en 2018 zal het team een gooi doen...

Ledennieuws
Jan
20

Brons op EK voor 5 AH&BC'ers!

Het was een spannend weekend voor Tijn Lissone (nieuwkomer), Nicki Leijs (aanvoerder), Philip van Leeuwen (keeper), Teun Rohof (routinier) en Boris Burkhardt (topscoorder). Alle vijf deden ze met Oranje mee aan het EK Zaalhockey in Berlijn. En het was een spektakel! De doelpunten vlogen om de oren, want er werd maar liefst 35 keer gescoord in 5 wedstrijden door de Nederlanders. 
...

Ledennieuws
Jan
16

Afbouw blaashal in zicht

Zondag 9 februari is het alweer zover. Het zaalseizoen is dan voorbij en met iedereens hulp kan de blaashal afgebroken worden. Naast de ingedeelde vrijwilligers, zijn extra handen altijd welkom! Heb jij, eventueel met je teamgenoten, familie of vrienden, een paar uur over en willen jullie graag iets voor de club doen? Neem dan contact op met je categorieleiding!
Wij hopen dat iedereen...

Ledennieuws
Jan
3

Open als het licht brandt

De bar en het clubhuis boven zijn, tot aan de voorjaarsvakantie, sowieso open op zaterdag, zondag, woensdag en als het licht brandt, dus maak gebruik van die gelegenheid om kennis te maken met Kim, Lotte of Maaike.
Beneden is het clubhuis altijd open tijdens de zaalhockeytrainingen.
Vanaf maandag 24 februari, na de vakantie als alle trainingen weer beginnen, is ieder...

Ledennieuws
Dec
23

Zaal Trainingsschema tot 7 feb

In de bijlage het laatste trainingsschema voor de zaaltrainingen tot en met vrijdag 7 februari, het einde van het zaalhockeyseizoen. Open het schema via de bijlage om het helemaal te kunnen lezen. Het trainingsschema staat ook in de app.
Let op:  er kunnen wijzigingen komen en dan zullen we het schema opnieuw uploaden op de homepage. Kijk dus altijd naar de laatste versie o...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Ledennieuws
Jan
27

JB1 en MB1 door voor landstitel!

AH&BC is twee Districtskampioenen rijker. MB1 en JB1 versloegen afgelopen zaterdag hun tegenstanders en mogen zich de besten van Noord-Holland noemen. Daarbij hebben zij zich ook geplaatst voor het Landelijk Kampioenschap. Gefeliciteerd, ontzettend goed gedaan! 
Dit weekend vindt de volgende ronde op weg naar de landstitel plaats in Arnhem. Meisjes B1 speelt op zaterdag ...

Ledennieuws
Jan
21

MA4 ongeslagen zaalkampioen

Terwijl de tegenstanders nog een aantal wedstrijden moeten spelen, weet MA4 het al lang: ze zijn kampioen! Gefeliciteerd meiden, heel goed gedaan! Wij vroegen hun coaches en manager of ze een stukje wilden schrijven voor op de website. Dit was het resultaat: 
MA4 heeft optimaal geprofiteerd van het 'thuisvoordeel' door 3 van de 5 speelrondes te spelen in de schitterende AHBC Dom...

Ledennieuws
Jan
14

Inschrijvingen Speelbal geopend

Het voorjaar komt eraan, de zon gaat (hopelijk snel) schijnen en dan gaat blok 2 van SpeelBal ook weer van start. De eerste lessen zijn in de week van 24 februari, op woensdag 26 en vrijdag 28 februari.  
Klik hier voor alle informatie over speelbal en de link naar het inschrijfformulier: https://ahbc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=hockey_speelbal&...

Ledennieuws
Jan
9

De EHL 2020 op AH&BC!

De EHL finale komt naar Amsterdam! Deze lente, tijdens het Paasweekend, komt de EHL naar AH&BC. Wij zijn trots. Want het is dit keer een heel bijzonder toernooi. 
Het is de eerste keer dat zowel de dames als de heren tegelijkertijd op dezelfde locatie gaan strijden om het Europees kampioenschap. Het motto is #EquallyAmazing, wat wil zeggen dat nu voor zowel mannen als vrouwen ...

Ledennieuws
Jan
8

Save the Date:SportWays Kampen 2020

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de mei-, zomer- en herfstvakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en...