1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


Dames 1
Mei
13

Programma Play-offs Dames 1

Het is ze gelukt! Na twee spannende wedstrijden heeft Dames 1 zich gekwalificeerd voor de finale om het Landskampioenschap. Ze zullen spelen tegen Den Bosch, wat in de halve finale twee keer van hdm won. Het belooft een spannende strijd te worden.  
Helaas mag er nog geen publiek aanwezig zijn, maar gelukkig zijn alle wedstrijden live te zien op Ziggo. Mocht je geen Ziggo hebben...

Ledennieuws
Mei
12

Doe mee met AH&BC Connected

Hoewel het nog maar kort geleden lijkt dat de laatste AH&BConnected uitkwam, gaan we alweer beginnen aan de nieuwste versie van het magazine. Wat voor de herfstvakantie zal uitkomen in het nieuwe seizoen.
Hiervoor zijn we opzoek naar leden of betrokkenen die het leuk vinden om mee te doen en te schrijven. Denk mee over onderwerpen, interview en schrijf een artikel.
Stuur ene...

Dames 1
Mei
8

Dames 1 naar de finale!

Via hockey.nl: Twee strafballen van Stam brengen Amsterdam in finale SCHC is uitgeschakeld in de strijd om het landskampioenschap. Regerend landskampioen Amsterdam boekte zaterdag, na de winst van donderdag, ook in het eigen Wagener Stadion een zege. Twee rake strafballen van Lauren Stam leidden Amsterdam naar een 3-1 winst.
Aan het begin van de wedstrijd was het nog S...

Pers
Mei
4

Pers tijdens de Play-offs

Dames 1 heeft zich geplaatst voor de Play-offs van de Hoofdklasse Hockey Dames. Zij zullen op 6 mei uit spelen op SCHC en de tweede wedstrijd op 8 mei (en eventueel derde op 9 mei) thuis in het Wagener Stadion. Afhankelijk van of ze door gaan naar de finale zal duidelijk worden waar de finale wedstrijden plaatsvinden op 13, 15 en eventueel 16 mei.
Er is nog geen mogelijkheid voor publie...

Clubhistorie
Mei
4

4 mei ceremonie AH&BC

Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers en staan we stil bij de 11 leden van Amsterdam die het leven hebben gelaten. Bekijk hier de livestream van de ceremonie. Of lees de tekst van voorzitter Marc Staal. 


"Ik wil iedereen van harte welkom heten bij deze bijzondere herdenking en speciaal Eric Cornelissen die hier namens de KNHB is en het Bestuur van de Vrienden v...

Nieuws
Apr
30

Let op EK hockey in Wagener stadion

Van 4 tot en met 13 juni organiseert de KNHB het EK hockey in het Wagener stadion en op het complex van AH&BC. Houdt daarom rekening met het volgende: Haal je fiets vóór vrijdag 14 mei uit de huidige fietsenstalling.  De fietsenstalling wordt verplaatst naar het tennislaantje.  Van 14 mei tot 14 juni is de club alleen bereikbaar via het tennislaantje. Niet meer via...

Jeugd algemeen
Apr
30

Speelschema voor jeugdteams - updat

Komende weken spelen jeugdteams oefenwedstrijden op Amsterdam. Er wordt gespeeld in de samenstelling van de reguliere veldteams. Ieder AH&BC team speelt tegen een team van ongeveer hetzelfde niveau.
Regels: - De gebruikelijke spelregels zijn van toepassing.  - De wedstrijden duren 4 x 17,5 minuten, drieluiken duren per wedstrijd 2 x 17,5 of 15 minuten. In een drieluik speel h...

Ledennieuws
Apr
29

Corona bericht #5 van het Bestuur

Beste AH&BC leden,
 
Afgelopen vrijdag heeft de KNHB aangekondigd alle competities, behalve de Hoofdklasse Heren en Dames, te beëindigen. Er zullen ook dit jaar geen degradaties en kampioenschappen zijn. Voor alle informatie hierover verwijzen naar het bericht van de KNHB: https://www.knhb.nl/nieuws/knhb-besluit-competities-te-beeindigen.
 
Wat w...

SpeelBal
Apr
28

Inschrijving Speelbal vanaf 1 mei

Aanstaande zaterdag (1 mei 2021) opent de inschrijving voor het eerste blok Speelbal wat start in september 2021. Een Speelbal blok bestaat uit 12 lessen op woensdag of vrijdagmiddag. Het is een uniek sportprogramma voor jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar oud, waardoor ze kennis kunnen maken met verschillende sporten en dat vinden ze hartstikke leuk! ...

Jeugd algemeen
Maa
1

Inschrijvingen jeugd is open

Nieuwe jeugdleden kunnen vanaf vandaag 1 maart tot 1 juni 2021 worden ingeschreven op www.ahbc.nl > de club > lidmaatschap. 
Als de inschrijving niet lukt omdat de lijn overbelast is, of als u vragen/problemen heeft m.b.t. de inschrijving wilt u dan a.u.b. niet naar de club bellen, maar een mail sturen naar [email protected]?
Kinderen die in aa...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Dames 1
Mei
13

Thompson en Adegeest nemen afscheid

Let deze week extra goed op Charlotte Adegeest en Kimberly Thompson, want het is hoogst waarschijnlijk de laatste keer dat je ze zult zien hockeyen. Beide Dames 1 speelsters nemen dit weekend na respectievelijk 3 en 6 seizoenen afscheid van het hockey.
Nadat haar verhuizing naar Amerika tijdelijk werd uitgesteld door de corona pandemie, mocht Kimberly onverwachts een bonusseizoen aan ...

Ledennieuws
Mei
10

Vrijdag 14 mei normale training

Jeugd en senioren: Vanwege de vervanging van veld 3 is het trainingsschema voor een aantal weken aangepast. De C techniektraining voor de C-Jeugd stopt ook. 
...

Senioren
Mei
10

Vacaturebank voor Senioren

Sinds vorige week is er de vacaturebank gestart om nieuwe leden aan te trekken voor seniorenteams. Seniorenteams die nog veldspelers of keepers zoeken kunnen een leuke en aantrekkelijke vacature maken (met teamfoto) en deze doorsturen naar [email protected] Daarna worden deze vacatures op de "vacaturebank senioren" geplaatst en kunnen potentiële leden contact opnemen met de contactpersoon van het ...

Dames 1
Mei
8

Stem op speelster van het Jaar

Via hockey.nl (Klik op de link op te stemmen)
Wie is de beste Hoofdklasse-hockeyster van de play-offs van het seizoen 2020/2021? Die verkiezing houdt de redactie van hockey.nl gedurende de play-offs bij de Hoofdklasse Dames. De keuze is aan jullie. Je kunt vanaf nu je mening laten horen.
Voor de samenstelling van de top-10 hebben we alle aanvoerders en coaches van de playoff-plo...

Dames 1
Mei
7

Dames 1 wint eerste Play-off

Via hockey.nl:
Regerend landskampioen Amsterdam heeft donderdagavond in Bilthoven een belangrijke stap gezet richting de finale van de play-offs. In de eerste wedstrijd van de halve eindstrijd werd SCHC met 0-1 verslagen. Zaterdag stelt Amsterdam bij winst op eigen veld de finaleplaats veilig. Indien SCHC dan wint, wordt zondag in het Wagener Stadion het beslissingsduel gespeeld.

Sponsoring
Mei
7

Sportways overnight camps 2021

Ken jij de overnachtingskampen van SportWays al?
Je weet waarschijnlijk al wel dat SportWays dagkampen bij ons op de club organiseert. Maar wist je ook dat ze Overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona organiseren? Tijdens een overnachtingskamp train, eet en slaap je op een hockeyclub, samen met andere hockeyfanaten uit alle hoeken van de wereld. Tijdens het kamp sta ...

Dames 1
Mei
6

Zet 'm op dames

Succes Dames 1! Bekijk de wedstrijden op Ziggo Sport of Hockey.nl. Natuurlijk doen we ook verslag op onze Instagram Stories tijdens de wedstrijd. 

  //
...

Clubinfo
Mei
6

Ellen Hoog in Tophockey commissie

Ellen Hoog nieuwe Commissaris Tophockey bij de Dames Oud Dames 1 speelster en 232-voudig International Ellen Hoog is de nieuwe Commissaris Tophockey bij AH&BC en daarmee verantwoordelijk voor Dames 1. Ellen neemt het stokje over van Aletta van Manen die sinds 2016 actief was in de Tophockey Commissie. We zijn Aletta enorm dankbaar voor haar aandacht en persoonlijke betrokkenheid!...

Senioren
Mei
5

Instuiftrainingen voor senioren 27+

Voor de senioren van 27+ blijven we "Instuif Fit Hockey" trainingen geven. Hockey in 4-tallen is nou niet echt waarom we zijn gaan hockeyen... Maar kan binnen de maatregelen toch een uitkomst zijn, zeker als je het combineert met wat krachttraining. 
Elke zondag worden er twee sessies gehouden. De eerste sessie om 11 uur en de tweede sessie begint om 12:15. Beide sessi...

Nieuws
Mei
4

Vrijwillige copywriter gezocht

Ben jij copywriter en houd je van een uitdaging?  Wil jij als vrijwilliger jouw schrijftalent inzetten om ons, de club, te helpen? Dan hebben we iets leuks voor jou! 
Wij zijn onze AH&BC propositie aan het aanscherpen en kunnen daar taalkundige hulp goed bij gebruiken. Je kunt ons helpen met:  Het goed en bondig opschrijven van onze kernwaarden, missie en vis...

Sponsoring
Mei
1

Exclusieve ledenkorting bij Tulp

Op zoek naar een nieuwe keuken? Of er al een tijdje over aan het dromen? Dit is je kans! 
Dit seizoen spelen onze heren in de Tulp Hoofdklasse en daarmee is Tulp Keukens ook sponsor van onze club. Dat is voor jou als lid extra mooi. Jij kan namelijk gebruik maken van een mooie actie, waarmee je ook nog eens Amsterdam steunt. 
Je ontvangt 10% korting, bovenop alle lo...

Ledennieuws
Apr
15

Vakantie en vrije dagen

In april en mei hebben we te maken met vrije dagen en vakanties. 
Senioren kunnen, wanneer ze in de vakantie of op een vrije dag willen trainen of een wedstrijd willen spelen, dit aanvragen bij Marianne Wiegman.
Voor de jeugd geldt het volgende:
23 april: gewoon training. 24 april: wedstrijden op verzoek, categorieleiding zal inventariseren wie wil...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1