1.header.png 2.header.png 3.header.png 4.header.png 5.header.png 6.header.png 7-.jpg 7.header.png 8-.jpg


AHBConnected
Okt
22

Heb jij 'm al gelezen?

Als het goed is is afgelopen week de nieuwste AH&BConnected bij je door de brievenbus gevallen. Het magazine zit bomvol verhalen over clubgenoten, sponsoren, duurzaamheid, handige informatie en nog veel meer. Ideaal om het hele jaar lang lekker in te bladeren. 
Veel lees plezier! 

Heb je 'm toch niet ontvangen of lees je liever op je telefoon of compu...

Ledennieuws
Okt
21

Bedankt voor je hulp!

Ben je gebeld door een speelster van Dames 1 of speler van Heren 1, afgelopen dagen?
We willen iedereen bedanken die een lot heeft gekocht en ons daarmee heeft gesteund. Zo zijn we weer een stapje dichterbij een nieuw veld 3 en helpen we ook al de mooie goede doelen die via de Vriendenloterij worden gesteund!
Mocht je niet gebeld zijn en wil je ook bijdragen en tegelijker...

Ledennieuws
Okt
21

Corona update - tijdelijke lockdown

Zoals jullie gisteren hebben kunnen horen van ministerpresident Mark Rutte, hebben de herfst snotneuzen toch gezorgd voor een tijdelijke lockdown van vier weken. Heel vervelend en jammer, want dat betekent dat we de komende (minimaal 4) weken weer in de hockey ruststand zullen gaan, terwijl iedereen er juist zo'n zin in had. 


Wat betekent dit voor jou?

Ledennieuws
Okt
15

3 november digitale ALV

We nodigen onze leden, Ereleden, Leden van Verdienste en andere betrokkenen van AH&BC van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Leden vergadering op dinsdag 3 november om 20.00 uur. Let op: deze ALV is volledig digitaal. Om dit reden worden de feestelijkheden zoals de clubonderscheidingen op een later moment in het seizoen uitgereikt.
De ALV is het moment waarop we (online) bij elk...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Jeugd algemeen
Okt
22

Onderlinge potjes in het bos

Het is heel jammer dat de competitie stilgelegd is, maar gelukkig mag de Jeugd nog wel onderlinge wedstrijden tegen elkaar spelen. Hieronder het schema voor a.s. zaterdag. 
Let op! Ieder team mag alleen 2 coaches en 1 scheidsrechter meenemen. Er zijn geen andere ouders welkom op het terrein. 

Hierbij het schema:
De drieluiken:
...

Clubinfo
Okt
21

Let op, fietsendieven actief!

Doordat het nu minder druk is op de club, grijpen fietsendieven hun kans. Zet je fiets goed op slot! Denk aan een hangslot en zet hem aan iets vast. Er zijn hekken genoeg, waar je je fiets aan vast mag zetten.

...

Arbitrage
Okt
20

Examens CS on hold...

De CS examens, die plaats zouden vinden op 21, 22, 28 en 29 oktober, gaan niet door. Reden hiervan zijn de recent genomen maatregelen. 
We zijn nu aan het kijken of we de CS toets vanuit huis, online, kunnen laten maken en wat hiervoor een geschikt moment is. Meer informatie hierover volgt nog! 
De KNHB heeft onlangs een nieuwe leeromgeving (KNHB College) voor de op...

Trimhockey
Okt
19

Joen-hen over zijn revalidatie

Joen-Hen is fanatiek trimmer, totdat hij heel onverwacht een hartaanval kreeg. We stuurde vanuit AH&BC een kaartje en Jung (coördinator Trimhockey) en Karin reden 146 km, enkele reis, voor een bezoek aan Joen-Hen. Ze kwamen niet met lege handen en schreven dit over het bezoek:
Het was even reizen naar het verre Meppel, maar dan heb je ook wat. Respect voor Joen-Hen dat hij toch el...