1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png


Sponsoring
Maa
30

Korting van Marie-Stella-Maris

Sinds de oprichting van Marie-Stella-Maris in 2011 streven zij naar toegang tot schoon drinkwater en hygiëne voor iedereen.
Afgelopen week rond Wereld Water Dag hebben zij een recordbedrag van €401.020 kunnen doneren aan duurzame waterprojecten, waardoor er weer zo’n 20.000 mensen structureel voorzien worden van schoon drinkwater. 

Met...

Nieuws
Maa
28

Super Sunday 2 april

Na Super Saturday nu ook Super Sunday! 
Op zondag 2 april is het alweer Super Sunday in het Wagener Stadion. De dubbele Bosderby op topniveau die je eigenlijk niet mag missen.
12.45 Dames 1 - Pinoké 14.45 Heren 1 - Pinoké
Vanaf 16.00 is ook het eerste Amsterdamse Thé Dansant van 2023. Deze editie pakken we uit met een killer line up:...

Dames 1
Maa
27

Winst voor Dames 1

Amsterdam blijft in het spoor van koploper SCHC na de 4-0 zege op ’t Kopje in Bloemendaal. Alle doelpunten vielen pas na rust en werden door vier verschillende speelsters gemaakt. Het was voor Bloemendaal de negende keer op rij dat in eigen huis werd verloren van Amsterdam en voor de zesde keer in die reeks wist de ploeg ook niet te scoren.


Bloemendaal – Amsterdam 0-4
...

Nieuws
Maa
22

Landelijke opschoondag

Afgelopen zaterdag was het landelijke opschoondag. Voor het derde jaar op rij organiseerde de duurzaamheidscommissie van AH&BC op deze dag een opschoonevenement met de jongste jeugd. Niet alleen om ons terrein op te schonen, maar ook om meer bewustzijn te creëren onder onze leden over de hoeveelheid zwerfafval die we achterlaten.
Maar liefst 11 teams hebben ruim een uur met grijp...

Nieuws
Maa
15

Gelijkheid in de sport

Marc Staal in gesprek met Hoofdklassehockey.nl: "Beweging is gaande, maar gaat nog langzaam”
De bom is nog net niet gebarsten. Toch kloppen steeds meer dames uit de Hoofdklasse op de deur omtrent gelijkheid in de sport. Zij stellen zichzelf de vraag, waarom verdienen wij niet net zoveel als de mannen? Volgens Amsterdam-voorzitter Marc Staal zijn veranderingen gaande, maar zijn er nog ...

Nieuws
Maa
1

De leukste bijbaan in Amsterdam

Social media reporters gezocht! 
De leukste bijbaan is in het Amsterdamse Bos, als social media reporter! De Tulp Hoofdklasse is weer begonnen en daardoor is iedereen weer benieuwd naar de hoogtepunten, tussenstand, en einduitslag van Dames en Heren 1.
Om alles rondom de wedstrijden onze vaandel teams online te delen maakt AH&BC gebruikt van Instagram Stories.&...

Jeugd algemeen
Feb
15

Word lid van AH&BC

Nieuwe jeugdleden kunnen vanaf 1 maart tot 1 april worden ingeschreven op www.ahbc.nl > de club > lidmaatschap. 
Stadionkinderen Kinderen die in aanmerking willen komen voor een plaatsje bij de Stadionkinderen (dus kinderen die op 31 december 2023 6 jaar oud zijn), moeten uiterlijk 31 maart a.s. zijn aangemeld. 
Aanmelding tot 1 april 20...

klik hier voor het wedstrijdschema
 
Heren 1
Maa
27

Heren 1 verliest Klassieker

De 91ste editie van de Klassieker werd een prooi voor de landskampioen. Het was voor Bloemendaal de 37ste overwinning in de onderlinge strijd met Amsterdam. Daarmee kwamen de Mussen op gelijke hoogte, want de Amsterdammers zegevierden ook 37 keer in de Klassieker.


Bloemendaal – Amsterdam 3-0
  //  
...

Nieuws
Maa
23

De Amsterdammertjes zijn terug!

 Eenmaal een "Amsterdammertje", altijd een "Amsterdammertje".
De uitreiking van de glazen is helaas, onder andere door Covid-19, enige jaren onderbroken maar dit jaar vindt het evenement weer plaats!

Wie is een "Amsterdammertje”?
Een Amsterdammertje hoeft (nu) geen lid van de club te zijn, ook oud-leden kunnen Amsterdammertje zijn/worden.
* Leden die (v...

Nieuws
Maa
22

Commissieavond 4 april

Op 4 april staat de volgende AH&BC Commissieavond gepland.
Samen met het Bestuur en de 25 commissies gaan we iedereen de gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten, horen over elkaars activiteiten en vooral om samen het glas te heffen op het kloppend hart van de vereniging. 
 
Het programma:
20.00 - Welkom op de club
20.10 - Opening d...

LG-Hockey
Feb
23

LG-hockey bij AH&BC

Een lichamelijke beperking? Hockeyen? Doen! 
 
LG-hockey wordt al meer dan 20 jaar met veel enthousiasme bij Amsterdam beoefend. Bij onze club hockeyt een groep van 15 jongeren met een lichamelijke beperking of chronische aandoening.
Ervaren trainers
Onder leiding van ervaren trainers is bij de trainingen het motto 'gewoon wat gewoon kan ...

Nieuws
Feb
6

Bestuurslid, is dit iets voor jou?

Het bestuur is op zoek naar medebestuursleden en wel voor de portefeuilles PR-Communicatie en Senioren. De huidige bestuursleden Jikke Weidema en Jan Willem Bredius zullen het stokje overdragen, misschien wel aan jou.
Bestuurslid PR- en Communicatie
Interne Communicatie: verantwoordelijk voor communicatiebeleid rondom alle club gerelateerde zaken, zoals jeugd, senioren (TD) en...

Live stream Heren 1

Live stream Dames 1