1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png

MADE Evenement uitgesteld tot nader order

zaterdag 25 juni 2022   |   09:00 - 17:00   |   Glazen zaal,Validata veld,Veld 5

Made Scholarships is een wervingsbureau voor studenten die op basis van een sportbeurs in de Verenigde Staten willen studeren. Op zaterdag 25 juni organiseert Made Scholarships, in samenwerking met Hockey Dreams Foundation, een college field hockey showcase op AH&BC.

Naast een training en het spelen van wedstrijden, krijg je nuttige informatie over oa het Amerikaanse onderwijssysteem, beurzen (hockey en academisch), en de verschillende hockeydivisies. Er zijn zelfs mogelijkheden om te speeddaten met Amerikaanse coaches. Ontmoet bovendien voormalig NCAA college hockey champions en huidig hdm Dames 1 speelsters Eva van 't Hoog en Ashley Hoffman (international Team USA). Zij zullen samen met oa Illona Hartman (ex University of Ohio) en Kayleigh Schmitz (ex Missouri State University) vertellen over hun ervaringen en al je vragen beantwoorden.

Wie kan meedoen aan deze showcase?
- Fanatieke speelsters in de leeftijd vanaf 15 jaar tot aan meiden die studeren
- Inschrijven kan via: http://eepurl.com/hGPyCP
De inschrijfkosten à € 95 zijn inclusief lunch voor jou en je ouders

Door je deelname aan de showcase steun je tevens Hockey Dreams Foundation. Hockey Dreams zet zich in voor jongeren in Oeganda, Zambia en Malawi bij het realiseren van hun ambities voor een betere toekomst.Made en Hockey Dreams vinden elkaar op thema's onderwijs, sportieve groei en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de samenwerking met Made krijgen meer Hockey Dreams Coaches de kans om in hun stad te gaan studeren en een verschil te maken in hun gemeenschap.