1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png

Play-offs

Dames 1 en Heren 1 van AH&BC hebben zich geplaatst voor de play-off wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap. Een geweldige prestatie waar wij als club uiteraard heel trots op zijn! 


Het programma:

Thuis Donderdag 12 mei AH&BC Dames 1 - SCHC

18:30 uur

Uit Zaterdag 14 mei SCHC - AH&BC Dames 1

13:15 of 14:00 uur

Uit Zondag 15 mei* SCHC - AH&BC Dames 1

13:15 uur. 

Voor de uitwedstrijd(en) van Dames 1 tegen SCHC zijn geen tickets nodig.


H Zondag 15 mei AH&BC Heren 1 - Pinoké

16.00 uur

H Zaterdag 21 mei Pinoké - AH&BC Heren 1

16.00 uur

H Zondag 22 mei* Pinoké - AH&BC Heren 1

15:00 of 17:00 uur

* De wedstrijden van 15 mei (D) en 22 mei (H) worden alleen gespeeld wanneer beide ploegen in de voorgaande duels één keer hebben gewonnen.
We verheugen ons enorm op de play-offs en hopen dan ook dat we er met veel enthousiaste supporters en vrijwilligers een groot succes van kunnen maken!

Forza Amsterdam! 


De thuiswedstrijden van Dames en Heren 1 kan je komen kijken in het mooiste hockeystadion van Nederland, het Wagener Stadion. 

Jeugdspelers van Amsterdam kunnen de wedstrijden gratis bezoeken mits zij in hun (adidas) Amsterdam tenue verschijnen. Je moet wel in het bezit zijn van een ticket. Het ticket geeft recht op een zitplaats in het Wagener Stadion. Kies hiervoor het gratis ticket.
Standaard tickets kosten €6.20 (inclusief toeslagen) per wedstrijd.Het mag en kan weer Play-off wedstrijden met publiek en vrijwilligers. Samen Dames en Heren 1 aanmoedigen naar de landstitel en tegelijkertijd kaartjes verkopen, - controleren, klappers uitdelen, stadion steward zijn of andere taken vervullen met clubgenoten rond één wedstrijd.


Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger via deze link en kom ons tijdens de play-offs helpen!


Na de laatste speelronde op zondag 8 mei zijn de definitieve speeldata en -tijden voor de thuiswedstrijden van Amsterdam Dames en Heren 1 bekend.

De eerste halve finale wedstrijd thuis van Dames 1 is sowieso al op donderdag 12 mei en van Heren 1 kan op zondag 15 mei zijn, daarom vragen we nu al naar mogelijke beschikbaarheid van ge├»nteresseerde vrijwilligers. Wil je als fotograaf of verslaggever aanwezig zijn? Dan vragen wij je dit formulier in te vullen zodat we op je bezoek kunnen rekenen. Deze aanmelding is belangrijk, zonder aanmelding is er helaas geen toegang tot het complex. 

Kom je met meerdere personen? Dan graag het formulier per persoon invullen.