1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Spelersbank senioren

De spelersbank voor het seizoen 2023/2024 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams! 

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente vacatures. Spreekt een team je aan, stuur gerust een appje naar de betreffende persoon en wie weet schitter jij volgend seizoen al in het AH&BC tenue!

Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Vul dan dit formulier in en stuur een mail naar [email protected]


Vacatures:
 

Team: Dames Jong 6

Klasse: 2e klasse

Leeftijd: 20+ jaar

Gezocht: Veldspeelsters

Ervaring: 2e klasse of hoger


Wij, dames jong 6 zijn op zoek naar een aantal nieuwe veldspelers voor volgend seizoen. We zijn een fanatiek team, trainen 1x per week en gaan elke zondag voor de winst. Na de training en wedstrijd is er altijd tijd voor een drankje en gezelligheid. We hebben afgelopen seizoen in de tweede klasse bovenin meegedraaid en hopen volgend jaar ook op een lekker niveautje te blijven spelen.


Ben jij nou op zoek naar een fanatiek maar gezellig team (met vaste keeper!) en heb je altijd tweede klasse of hoger gespeeld? Stuur dan een berichtje naar Tamar: 0637404516 


Team: Dames 11

Klasse: 3e klasse

Leeftijd: 22-30 jaar

Gezocht: Veldspeelsters en keeper

Ervaring: Voorkeur voor iemand met hockeyervaring, kom een keertje meetrainen en we kijken of het klikt.


Ben jij op zoek naar een fanatiek hockeyteam dat wekelijks traint, leuke teamuitjes organiseert en op zondag de sterren van de hemel speelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn een hecht team dat op een fanatiek maar gezellig niveau hockeyt en na de wedstrijd maar al te graag blijft hangen met een biertje. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen op woensdagavond? Stuur Roos dan een appje op 0642749863 en wie weet tot snel! 

Team: Dames 15

Klasse: 6e klasse

Leeftijd: 20-35 jaar

Gezocht: Veldspeelsters 

Ervaring: Enige hockey ervaring is een préWij, dames 15, zijn op zoek naar nieuwe veldspelers voor ons gezellige hockeyteam. Afgelopen seizoen hebben wij 6e klasse gespeeld en trainden wij één keer per week.  Zowel in de 1e, 2e als de 3e helft zijn wij fanatiek en zijn wij niet vies van een (of meer) drankjes op TD. Daarnaast organiseren wij ieder seizoen de leukste teamuitjes en teamborrels. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Stuur een berichtje en kom gezellig een keer meetrainen! 

Contact: 0645247214 (Yasmin Civil)


Team: Jong Heren 2

Klasse: Overgangsklasse

Leeftijd: 18-23 jaar

Gezocht: Keeper, verdediger en aanvaller

Ervaring: Bij voorkeur iemand die vroeger 1e / 2e lijn heeft gespeeld


Vind jij het leuk om weer te hockeyen en zoek je dan nog een fanatiek en gezellig team? Kom dan eens meetrainen. Wij zijn op zoek naar een fanatieke nieuwe keeper en twee veldspelers. Wij zijn een studenten team dat vier jaar geleden doorgestroomd is vanuit de A2 naar Jong Heren. Met 18 man waarvan 4 vertrekken zoeken wij versterking voor komend seizoen. Wil je een keer meetrainen op dinsdag stuur? Stuur een app naar Sem (06-34815303).


Team: Dames 4

Klasse: 1klasse

Leeftijd: 25-35 jaar

Gezocht: Veldspelers (achter, midden, voor)

Ervaring: Voorkeur voor iemand die op hetzelfde niveau speelt, meetrainen kan altijd om te kijken of het past!


Ben jij opzoek naar een fanatiek team, dat ook in is voor gezelligheid? Vind je het leuk om te vechten voor de top drie in de eerste klasse en daarna lekker een drankje te drinken en een schaal met frituur leeg te eten? Dan zijn we opzoek naar jou! Voor aankomend seizoen (23/24) zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters! Wij zijn allemaal tussen de 25-35 jaar oud en we trainen op de woensdag (waarschijnlijk van 19.30 tot 21.00). Klinkt dit jou als muziek in de orden en wil je een keertje meetrainen om de sfeer te proeven? Stuur dan een appje naar Annelies (06-23605344) of Lisanne (06-12442732). Tot snel! Liefs, Dames 4.