Route

Je kan naar AH&BC komen met de fiets, het OV of de auto. Hieronder meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Fietsen
Hierboven zijn een aantal snelle en groene fietsroutes aangegeven. Je leest er hier meer over.

Met het openbaar vervoer
De bushalte op de hoek van de Kalfjeslaan en de Amstelveenseweg ligt ongeveer 5 min. lopen van onze hockeyclub. Buslijnen 170 en 172. Vertrekken vanaf Centraal Station via o.a. Stadionplein. Ook op zondag is er een zeer regelmatige verbinding van en naar Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn.

Parkeren in het Amsterdamse Bos
In het Amsterdamse Bos is schaarse parkeergelegenheid en er mag alleen geparkeerd worden in de daarvoor aangegeven vakken. Boswachterij en politie letten ieder weekend streng op en bekeuren u als u zich niet aan de regels houdt.  

Met de auto vanuit Amsterdam
Langs het Olympisch Stadion. Amstelveenseweg volgen tot kruising bij kerk, rechtsaf over het spoor. De 2e weg links leidt naar het parkeerterrein. 

Vanaf A9 Haarlem/Schiphol/Utrecht
Afslag Amstelveen Stadshart. Aan het eind van de afrit rechts, richting Amsterdam (Keizer Karelweg). Dan rechtdoor, na 2200 meter linksaf bij kerk, over het spoor. De 2e weg links leidt naar het parkeerterrein.