1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Spelersbank senioren

De spelersbank voor het seizoen 2023/2024 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams! 

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente vacatures. Spreekt een team je aan, stuur gerust een appje naar de betreffende persoon en wie weet schitter jij volgend seizoen al in het AH&BC tenue!

Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Vul dan dit formulier in en stuur een mail naar [email protected]


Vacatures:
 

Team: Dames 4

Klasse: 1klasse

Leeftijd: 25-35 jaar

Gezocht: Veldspelers (achter, midden, voor)

Ervaring: Voorkeur voor iemand die op hetzelfde niveau speelt, meetrainen kan altijd om te kijken of het past!


Ben jij opzoek naar een fanatiek team, dat ook in is voor gezelligheid? Vind je het leuk om te vechten voor de top drie in de eerste klasse en daarna lekker een drankje te drinken en een schaal met frituur leeg te eten? Dan zijn we opzoek naar jou! Voor aankomend seizoen (23/24) zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters! Wij zijn allemaal tussen de 25-35 jaar oud en we trainen op de woensdag (waarschijnlijk van 19.30 tot 21.00). Klinkt dit jou als muziek in de orden en wil je een keertje meetrainen om de sfeer te proeven? Stuur dan een appje naar Annelies (06-23605344) of Lisanne (06-12442732). Tot snel! Liefs, Dames 4.


Team: Dames 8

Klasse:  1e klasse

Leeftijd: 18-35

Gezocht: Keeper

Ervaring: Iedereen welkom om mee te trainen!Dames 8 van AH&BC is op zoek naar een keeper die ons komt versterken in de Eerste Klasse. We trainen 1x per week en worden getraind en gecoached door een ervaren coach/trainer. Ben jij een keeper opzoek naar een fanatiek hockeyteam, dat ook graag de 3e helft meepakt? Zoek niet verder! 

 

Stuur ons een berichtje met wat informatie over jezelf en je hockey carrière, dan nodigen wij je graag uit om eens mee te trainen met aansluitend een borrel om elkaar wat beter te leren kennen. 

Contact:  Julie  (0631962669)Team: Dames 11

Klasse: 3e klasse

Leeftijd: 22-30 jaar

Gezocht: Veldspeelsters en keeper

Ervaring: Voorkeur voor iemand met hockeyervaring, kom een keertje meetrainen en we kijken of het klikt.


Ben jij op zoek naar een fanatiek hockeyteam dat wekelijks traint, leuke teamuitjes organiseert en op zondag de sterren van de hemel speelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn een hecht team dat op een fanatiek maar gezellig niveau hockeyt en na de wedstrijd maar al te graag blijft hangen met een biertje. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen op woensdagavond? Stuur Roos dan een appje op 0642749863 en wie weet tot snel! 

Team: DO25-10

Klasse: 4e

Leeftijd: 21-30 jaar 

Gezocht: speelsters

Ervaring: Iedereen is welkom, al is het mooi meegenomen als je ooit hebt gehockeyd! 

 DJ10 zoekt nieuwe speelsters! (21+) Wij zijn op zoek naar gezellige meiden die ons team willen komen versterken! Momenteel zijn wij nog een jong dames team, maar dit wordt voor komend seizoen aangepast naar een dames team, spelend in 4e klasse. We trainen één keer in de week en spelen elke zondag een wedstrijd. Na de wedstrijd blijven wij graag hangen voor een biertje! Daarnaast zien we elkaar ook buiten het hockeyveld en organiseren we leuke teamuitjes en borrels. Kom jij ons team versterken en ben jij zowel tijdens als na de wedstrijd niet weg te slaan? Stuur dan een berichtje naar Julot zodat we je wat beter kunnen leren kennen en zodat je mee kan trainen! Julot (0653889436) 


Team: Heren Veteranen 45-5

Klasse: Tweede klasse

Leeftijd: 45-60

Gezocht: meerdere spelers en een keeper

Ervaring: enkele jaren ervaringBen jij tussen de 45 en 60 jaar, woon je in de omgeving van Amsterdam, vind je het leuk om voor je plezier te hockeyen (niveau veteranen 45+ 2e Klasse) en hou je van een bitterbal & biertje na de wedstrijd, dan bij jij onze man! Wij zoeken meerdere spelers en een keeper voor ons gezellige team.

 

Voor aanmelding of meer informatie, stuur een berichtje naar Rinse van der Mark, telefoon: 0642001676