1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Spelersbank senioren

De spelersbank voor het seizoen 2022/2023 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam? Presteer je daarbij in zowel de eerste, tweede als de derde helft? Dan ben je misschien wel geschikt voor één van onze seniorenteams! 

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente vacatures. Spreekt een team je aan, stuur gerust een appje naar de betreffende persoon en wie weet schitter jij volgend seizoen al in het AH&BC tenue!

Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Vul dan dit formulier in en stuur een mail naar [email protected]


Vacatures:

Dames 13


Klasse: 4e
Leeftijd: 27+
Gezocht: keep & veldspelers
Ervaring: we zijn op zoek naar meiden die al lang spelen en goed kunnen hockeyen

Het o-zo-gezellige dames 13 zoekt sportievelingen die ons team komen versterken komend seizoen! Wij zijn een leuk clubje van 27+-ers, spelen momenteel 4e klasse en trainen 1x per week mét trainer. Naast een fanatiek potje op het veld, nuttigen wij ook graag een drankje met elkaar buiten de lijnen. Het jaarlijkse (OET) toernooi wordt dan ook nimmer gemist! Zie jij jezelf al shinen tussen ons in? Stuur dan snel een berichtje naar Simone en train een keertje mee: 06-22323437

 

Dames 35+ AKlasse: Hoofdklasse

Leeftijd: vanaf 30

Gezocht: nieuwe speelsters 

Ervaring: hoofdklasse/ overgangsklasse


Ben jij op zoek naar een leuk team en vind je het leuk om op niveau te spelen?

Wij zoeken nieuwe speelsters vanaf ongeveer 30 jaar die het leuk vinden om met ervaren speelsters onze gelederen te komen versterken.

Heb jij ervaring op hoofdklasse/ overgangsklasse niveau, dan zoeken we jou voor komend seizoen.


Voor aanmelding of meer informatie, neem contact op met Sanne Dufrenne via 

*   Telefoon: 0614496225

*      Mail: [email protected]

 

Heren 35BHeren B is voor komend seizoen op zoek naar 3-4 spelers. Dus mocht je zin hebben met een groepje of alleen bij ons te komen hockeyen en ben je boven de 35+ neem dan graag contact op met Stijn Boon 06-19904223 of Jonas Bakker 06-44402222 .
We spelen in de veteranen 30+ hockey competitie in de overgangsklasse. Het is fijn als je enige ervaring op dit of vergelijkbaar niveau hebt.
Er wordt met veel mensen getraind op donderdagavond om 21 uur en op zondag lekker fanatiek en sportief gehockeyd . Als je een training(en) wil proberen ben je van harte welkom.