1-1.png 2-2.png 3.png 4-4.png 5-5.png 6.png 7.png 8.png

Hockey 7

Hockey 7 bij Amsterdam

 

Sinds 2023 wordt er bij AH&BC ook deelgenomen aan de Hockey 7 Competitie.

·Lukt het niet meer om elke zondag competitie te spelen?
·Heb je vroeger gehockeyd en wil je de sport weer oppakken?
·Is de vrijdagavond voor jou ideaal om een potje te hockeyen?
·Zijn de weekends je heilig, maar wil je wel in competitieverband blijven hockeyen?

Dan is Hockey 7 bij AH&BC iets voor jou!

Wat is Hockey 7?

Hockey 7 wordt gespeeld op een half veld in teams van 7 spelers, zonder keeper en een team mag maximaal 3 wisselspelers hebben. Een wedstrijd duurt 25 minuten, er zijn geen scheidsrechters en kleine (trainingsgoaltjes). De competitie vindt plaats op vrijdagavond vanaf 20.00 uur en per avond zijn er 2 wedstrijden (drieluik). Het seizoen wordt verdeeld in een herfst-, winter-, lente- en zomerblok en elk blok bestaat uit 5 a 6 speelavonden. De competitie kan gespeeld worden met een heren-, dames- en of Mixed team.

Aanvoerder: elk team heeft een aanvoerder. De aanvoerder zorgt onder andere voor een compleet team op het veld en voor de juiste wissels in zijn team.

Beleef de teamsport

Hockey is een echte teamsport. Samen sporten is leuk, gezellig en ook nog eens goed voor de conditie. Het belangrijkste is om van elkaar te leren en met elkaar plezier in hockey te beleven. Na de wedstrijden is er uiteraard uitgebreid ruimte voor een drankje en het nabespreken van alle hoogtepunten met je team en tegenstanders.

Meedoen

Iedereen vanaf 25 jaar is welkom! Wil je meer weten of vrijblijvend een keer meedoen? Neem contact op met onze afdeling senioren via [email protected]